Solved: XML/XSL error in IE

Locked
Peter_w
Posts: 28
Joined: Tue Aug 19, 2008 9:28 am

Solved: XML/XSL error in IE

Post by Peter_w »

Hello,

I have the following error in IE6 when parsing a rss feed with a xsl stylesheet.
The XML page cannot be displayed
Cannot view XML input using XSL style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later.
--------------------------------------------------------------------------------
The value of the 'version' attribute may not be '1.O'.
But firefox and Opera parse it.
(Although firefox not in the layout I want)
Last edited by Peter_w on Sun Aug 24, 2008 3:04 pm, edited 1 time in total.

chris
Site Admin
Posts: 170
Joined: Mon Jul 21, 2008 9:52 am

Re: XML/XSL error in IE

Post by chris »

Can you post your XSL-code?

It might be helpfull in debugging.

Peter_w
Posts: 28
Joined: Tue Aug 19, 2008 9:28 am

Re: XML/XSL error in IE

Post by Peter_w »

Here is my xls-file:

Code: Select all

<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>
<xsl:stylesheet version="1.O" xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform">
<xsl:template match="/">
<html>
  <head>
    <title><xsl:value-of select="rss/channel/title"/>RSS Feed</title>
    <style type="text/css">
	@import url(rss.css);
    </style>
  </head>
  <body>
	<xsl:for-each select="rss/channel/item">
	<div class="article">
	  <h2><a href="{link}" rel="bookmark"><xsl:value-of select="title"/></a></h2>
	  <xsl:value-of select="description"/>
	</div>
	</xsl:for-each>
  </body>
</html>
</xsl:template>
</xsl:stylesheet>

chris
Site Admin
Posts: 170
Joined: Mon Jul 21, 2008 9:52 am

Re: XML/XSL error in IE

Post by chris »

You have put a O(Letter) instead of 0 (zerro) in the version number.

Code: Select all

Wrong:
<xsl:stylesheet version="1.O" xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform">
Corrected:
<xsl:stylesheet version="1.0" xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform">
You can't see it in the code, put if you change the font style you'll see it.

Peter_w
Posts: 28
Joined: Tue Aug 19, 2008 9:28 am

Re: XML/XSL error in IE

Post by Peter_w »

Thanks,

That was indeed the problem.

Locked